Студентка факультету Анна Лавринович перебуває на семестровому навчанні в Лодзькому університеті за програмою обміну Mobility Direct

Студентка 4 курсу освітньої програми «Англійська мова і література» Анна Лавринович з 01 жовтня 2021 року перебуває на семестровому навчанні в Лодзькому університеті за програмою обміну студентами Mobility Direct в місті Лодзь (Республіка Польща). «Найбільшим моїм здивуванням було те, що в місті організовується дуже багато заходів, завдяки яким є змога познайомитись з представниками різних країн і тренувати практично всі іноземні мови, а також навчати іноземців своєї рідної мови. Для цього потрібно мати бажання і трохи часу.
Цікавою також є можливість обирати безліч різних курсів на факультеті, які тебе цікавлять, адже викладачі університету допомагають не лише швидко інтегруватись в навчальний процес, а й сприяють міжкультурній комунікації студентів, заохочуючи нас дізнаватись про культури інших національностей, а також розповідати про особливості своєї.
Я дуже вдячна, що отримала таку можливість своєму Прикарпатському університету й усім рекомендую долучатися до програм міжнародного обміну!» – зазначає Анна Лавринович.