Доцентка кафедри англійської філології Ірина Думчак взяла участь у онлайн-тренінгу Excellence in Teaching: American Experience

Доцентка кафедри англійської філології Ірина Думчак взяла участь у кількамісячному онлайн-тренінгу Excellence in Teaching: American Experience, започаткованому Центром американських студій факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, який відбувався З 27 вересня по 15 листопада 2021 року.
Ключовим спікером стала Дженіфер Дікінсон – віцепровост з академічних та студентських питань Університету Вермонт (США), яка раніше майже десять років очолювала Освітній центр у цьому ж університеті. Для участі у тренінгу організатори з понад 50 претендентів відібрали більше 20 науковців та освітян із 17 українських закладів вищої освіти з Бахмута, Вінниці, Івано-Франківська, Запоріжжя, Києва, Львова, Одеси, Острога, Миколаєва, Старобільська, Харкова, Херсона та Чернівців.
Завдяки 6 онлайн-семінарам викладачі з різних дисциплін, які викладають чи планують викладати американознавчі курси в Україні мали нагоду вдосконалити педагогічну майстерність. Крім того, ініціатива була спрямована на глибше розуміння особливостей викладання в американських університетах і сприяла запозиченню українськими партнерами найкращих американських освітніх практик.