Відкрита лекція стейкголдера кафедри німецької філології

23 квітня 2024 року відбулась зустріч з директором департаменту освіти й науки обласної державної адміністрації Віктором Кімаковичем, стейкголдером освітніх програм ОР Бакалавр та ОР Магістр, які діють на кафедрі німецької філології. На зустрічі також були присутні завідувач кафедри Андрій Венгринович, доцентки Світлана Липка, Наталія Корольова, старша викладачка Олена Павлишинець, члени робочих груп з оновлення освітніх програм спеціальності 035 Філологія та 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями) та студенти.

Під час заходу лектор розповів про сучасний стан та майбутнє закладів середньої та вищої освіти, про демографічні тенденції та адаптацію системи української освіти до європейських стандартів у контексті викликів воєнного стану.

Окрім того, було розглянуто питання профорієнтації та працевлаштування випускників ЗВО. Гість також наголосив на важливості навчання протягом усього життя, а не лише в освітніх закладах.

Наприкінці зустрічі слухачі мали змогу поставити запитання Вікторові Євстахійовичу та отримати вичерпні відповіді. Тож лекція виявилась дуже продуктивною, інформативною та цікавою.