Середня освіта (англійська мова і література)

Cпеціальність 014 Середня освіта 

014.021 Середня освіта (англійська мова і література)

Переглянути детальну інформацію про спеціальність

Освітня діяльність і підготовка фахівців за цією спеціальністю здійснюється за освітнім рівнем бакалавр.

Кваліфікація за ОР бакалавр: “Вчитель англійської мови і літератури, другої іноземної мови”.

Переваги: гарантовані державою бюджетні місця, ґрунтовне вивчення двох іноземних мов, отримання професійної кваліфікації вчителя англійської мови та літератури, а також вчителя німецької або французької мови (на вибір), можливість здобути ще один фах – перекладача, продовживши навчання в магістратурі.

Для навчання на бюджеті – потрібно здати мультипредметний тест і надіслати мотиваційний лист.

Для навчання на контракті – лише мотиваційний лист.

Усі деталі про умови вступу – на сайті приймальної комісії https://admission.pnu.edu.ua/

Можливість індивідуальної консультації від гаранта (керівника) освітньої програми Ігоря Романишина за телефоном 0504331641.

Освітня програма «Середня освіта (англійська мова і література)» акредитована Національним агентством з якості вищої освіти до 2025 року.

Детальна інформація про ОП на сайті https://nmv.pnu.edu.ua/wp-content/uploads/sites/118/2020/02/014.02-Osvitnia-prohrama-eng_bak.pdf

Навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (англійська мова та література) здійснюється за Програмою бакалаврату з підготовки майбутнього вчителя англійської мови в рамках спільного проекту Міністерства освіти і науки України та Британської Ради в Україні «Шкільний вчитель нового покоління».

Проект стартував у квітні 2013 року та спрямований на оновлення змісту та підходів до мовної та методичної підготовки майбутнього вчителя іноземних мов у вищих навчальних закладах країни.

Програма є інноваційною, студенто-центричною, орієнтованою на формування як спеціальних, так і загальних компетентностей, які необхідні сучасному вчителю іноземної мови.

Докладну інформацію про нову Програму підготовки вчителя англійської мови можна отримати на офіційному сайті проекту «Шкільний вчитель нового покоління»: http://ngschoolteacher.wix.com/ngscht

Cпеціальність 014 Середня освіта 014.02 Середня освіта (англійська мова і література)

Освітня програма 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська)) – сертифікат про акредитацію N 283, дійсний до 14.05.2025 року

Запрошуємо Вас до співпраці та гарантуємо якісну підготовку!