Усі освітні програми факультету ОР Магістр успішно акредитовано!

 
Освітньо-професійні програми факультету другого (магістерського) рівня «Англійська мова і література, друга іноземна мова (німецька, французька, іспанська, китайська на вибір), переклад», “Німецька мова і література, англійська мова, переклад”, “Французька мова і література, англійська мова, переклад” акредитовано до 2029 року Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.
Вітаємо кафедри англійської, німецької та французької філологій, гарантів освітніх програм, науково-педагогічну та студентську спільноти, а також усіх учасників освітнього процесу з професійним усіпхом та бажаємо плідних результатів. Висловлюємо вдячність за командну роботу, згуртованість і професіоналізм!
Висловлюємо вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти, галузевій експертній раді, експертній групі за досвід співдії, фахову роботу, пропозиції та рекомендації, спрямовані на покращення й удосконалення ОП.
Щиро дякуємо рецензентам, стейкголдерам, адміністрації університету, провідним фахівцям з ліцензування та акредитації ПНУ ім. В. Стефаника, зокрема Ользі Макарук, і усім причетним за кропітку працю, підтримку та внесок у процес акредитації.