Вітаємо кафедру англійської філології з 50-річчям!

Сьогодні, 19 грудня, відбулася урочиста Академія з нагоди 50-річного ювілею кафедри англійської філології Прикарпатського національного університету Імені Василя Стефаника. Присутніми були керівництво університету, викладачі та студенти.

З вітальним словом звернулася до учасників дійства перша проректорка Прикарпатського національного університету Валентина Якубів: «Щиро вітаю працівників та студентів кафедри англійської філології та увесь факультет з ювілеєм! 50-ліття – це є багато досягнень, це величезна кількість випускників, які сьогодні приносять користь суспільству».

«Мені дуже приємно вітати кафедру англійської філології з таким чудовим ювілеєм! Це одна із найчисельніших, найвпливовіших та найпотужніших кафедр університету. Зберігаймо той рівень, який закладено роками, а найголовніше розвиваймо його. Ми дбаємо про те, щоб рівень наших викладачів та студентів був не просто задовільним, а зразковим та відмінним», – зазначила декан факультету іноземних мов Наталія Яцків.

Завідувач кафедри англійської філології, модератор заходу Яків Бистров, виступив зі звітом про діяльність кафедри, а саме про її становлення, розвиток та успішність. Детальніше можна ознайомитися за посиланням: https://kaf.pnu.edu.ua/istoriia/.

Словами подяки відзначили викладачів, які постійно підвищують свій науковий рівень шляхом участі у міжнародних наукових конференціях і симпозіумах, обмінюються професійним педагогічним досвідом з колегами, долучають студентів до різноманітних програм та грантових проєктів.

На заході також виступили студенти університету із музичною композицією Дмитра Павличка «Два кольори». До вітального звернення доєдналися випускники кафедри та поділилися цікавими спогадами про студентське життя та свою успішність у вибраній професії.