Доцентки факультету успішно завершили участь у проєкті «Teaching in a Time of Crisis: Innovative Tools, Strategies, and Approaches to Improving English Learning for Ukrainians».

Доцентки кафедри англійської філології Наталія Пилячик та Ірина Малишівська успішно завершили роботу у проєкті «Teaching in a Time of Crisis: Innovative Tools, Strategies, and Approaches to Improving English Learning for Ukrainians». Проєкт складався з трьох етапів: 1) захоплююча серія навчальних лекцій та семінарів у Кракові «2023 TESOL Ukraine Summer Institute» (2-7 липня, 2023);  2) інтенсивне онлайн навчання по створенню власних академічних курсів на платформі Canvas (вересень-жовтень, 2023); 3) підсумкова онлайн конференція-звіт на якій учасники виступили з доповідями та презентували новостворені курси (17 листопада, 2023).
Наталія Пилячик виступила із доповіддю на тему «Challenges in Creating Online Course on Canvas» та презентувала курс «Practical Grammar of English», Ірина Малишівська представила доповідь «Canvas in Action: First Steps in Course Designing» та ознайомила присутніх з курсом «General English: Medicine».
Щира подяка TESOL Ukraine, The Regional English Language Office (RELO) і координаторці та натхненниці проєкту Ірині Ляшенко за можливість бути у команді та продовжувати самовдосконалюватися, незважаючи на важкий час в Україні.

Слава Україні! Слава ЗСУ!