Відбулося перше заняття безкоштовних онлайн курсів з англійської мови

12 лютого 2022 року успішно стартували безкоштовні онлайн курси з іноземних мов на платформі Cisco Webex. Відрадно бачити щороку більшу кількість учасників (цьогоріч 211 абітурієнтів), що свідчить про абсолютну необхідність проведення таких курсів, на яких викладачі кафедри англійської філології проводять двохгодинні інтерактивні заняття виключно англійською мовою. Завдяки використанню платформи Cisco Webex Meeting, заняття відбуваються у формі відео-конференції, тож учасники не лише мають змогу переглядати презентації, закріплюючи граматичний матеріал, виконувати інтерактивні завдання, а й отримують грунтовні відповіді на різноманітні запитання протягом заняття.
На початку першого заняття заступник декана факультету іноземних мов Наталія Пилячик виступила із привітальним словом і детально розповіла абітурієнтам про особливості навчання на одному із найпотужніших факультетів Прикарпатського університету.
Запрошуємо усіх абітурієнтів, які хочуть відчути справжнє задоволення від спілкування іноземними мовами на високому рівні і зрозуміти усі тонкощі англійської, німецької та французької лінгвокультур, на навчання на факультеті іноземних мов!