На факультеті іноземних мов пройшов семінар-тренінг “Планування і розробка навчальних курсів: підвищення академічної культури, попередження порушень академічної доброчесності” 

22 березня 2019 р. на факультеті іноземних мов пройшов семінар-тренінг “Планування і розробка навчальних курсів: підвищення академічної культури, попередження порушень академічної доброчесності”
Координатори проекту SAIUP (Сприяння академічній доброчесності в Україні) Тарас Тимочко та Яна Чапайло (м. Київ) ознайомили присутніх з практичним досвідом та напрацюваннями 15 закладів вищої освіти України – партнерів проекту SAIUP. Присутні обговорили доцільність та практичну цінність впровадження Кодексів Честі як в університетах, так і окремих структурних підрозділах. Жваву дискусію викликали теми антиплагіатних програм, санкцій за порушення академічної етики, а також набуття студентами компетентностей з академічної доброчесності та навичок якісного академічного письма.
Визначено основні вимоги до навчальних курсів, оформлення їх джерельної бази, а також способів протидії недоброчесній поведінці в межах одного навчального курсу.

Захід пройшов в межах проекту “Трансформація українського суспільства : цінність академічної доброчесності”, який реалізує го “Центр дослідження комунікації” у партнерстві з Івано-Франківським Вікном в Америку Ivano-Frankivsk Window on America за сприяння Ради Міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX та Посольства США в Україні.