Доцентка Інеса Мельник взяла участь TESOL International Convention & Expo 2024

 

Доцентка кафедри ангійської філології Інеса Мельник мала нагоду взяти участь у щорічній конвенції TESOL International Convention & Expo 2024, яка відбулась з 20 – 24 березня у місті Тампа, США. Під час конвенції було представлено результати колобарації з колегами: з Ужгородського національно університету, доценткою кафедри прикладної лінгвістики – Антоніною Девіцькою, та Львівським національним університетом імені Івана Франка, доценткою кафедри англійської філології – Юлією Дацько.

Підчас презентацій на теми “The “Smart Observation App” to support peer observation” та “Enhancing Curriculum through Socio-Emotional Response in Pre-Service Classrooms: A Case from Ukraine” було представлено сучасні надбання відповідно до загальної проблематики досліджень.

Конвенція передбачала участь біля 3000 тисяч науковців та практиків, які мали можливість поділитися власними науковими здобутками, проведення сотні навчальних сесій та 50 виставок. TESOL International Convention & Expo є найбільшою подією професійного розвитку в галузі викладання англійської мови.