Студенти спеціальності «Середня освіта. Англійська мова і література» взяли участь у TEFL вебінарі від Gallery Teachers

22 березня 2024 року студенти другого курсу, які навчаються на освітній програмі «Середня освіта (англійська мова і література)», разом з викладачем кафедри англійської філології доц. Ігорем Романишинем взяли участь у вебінарі “Clarifying Meaning and Checking Understanding”, організованому Gallery Teachers, UK. Вебінар презентували Marie Pettigrew, Teacher Trainer, Assessor, Consultant (EFL and CELTA) & Freelance Teacher та модератор Yasmin Amiri.

Тема вебінару входить до нормативного курсу «Методика навчання іноземних мов і культур», зокрема модулів «Комунікативне навчання мови» і «Навчання лексики і граматики в контексті». Під час вебінару студенти ознайомилися з методами і прийомами щодо уточнення значення мовних одиниць і перевірки розуміння навчального матеріалу. У ході інтерактивної сесії «запитання-відповіді» учасники заходу дізналися від експертів галузі іншомовної освіти про виклики, з якими «молодий вчитель» може зіткнутися під час уроку, а також отримали поради, як ефективно працювати з ‘emerging language’ учнів.

Студенти поділилися захопленими враженнями про вебінар, відмітили важливість таких заходів для професійного зростання майбутнього вчителя іноземних мов, висловили готовність надалі брати участь в інших форумах від Gallery Teachers.