Кафедра англійської філології співпрацює з науковцями з США

Днями відбулася робоча зустріч учасників програми “Virtual English Language Educator Program”, яка реалізується Посольством США в Україні та кафедрою англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. В зустрічі взяли участь завідувач кафедри англійської філології професор Яків Бистров, доцентки кафедри Тетяна Марчук, Уляна Тиха, а також  директор регіональних програм з викладання англійської мови Посольства США Лотті Бейкер,  помічник аташе з питань культури Посольства США Лілія Шило та викладач англійської мови як іноземної з США Кейт Мюллер.

Під час зустрічі учасники мали змогу познайомитися, висловити подяку одне одному за плідне співробітництво, а також обговорити деталі програми.

Програма передбачає онлайн-викладання англійської мови для студентів 2 та 3 курсу факультету іноземних мов, проведення методичних семінарів для викладачів кафедри англійської філології та організацію розмовного клубу для студентів університету, які бажають покращити свої мовленнєві навички.

Реалізація цієї програми створює унікальну можливість для поглиблення мовленнєвих навичок студентів, обміну професійним досвідом та розширює професійні та особистісні зв’язки. За цією програмою працюють досвідчені фахівці, які мають досвід викладання англійської мови як іноземної студентам з різних країн світу. Зазначена програма повністю фінансується урядом Сполучених Штатів Америки.

Координатором програми є доцентка кафедри англійської філології Тетяна Марчук.