Доцент кафедри англійської філології Наталія Гошилик та студентка факультету Яна Сміжак розповіли про медіаграмотність у “Карпатському ранку”

Карпатський Ранок про медіаграмотність

Доцент кафедри англійської філології Наталія Гошилик Natalie Goshylyk та студентка 3 курсу факультету іноземних мов Яна Сміжак Yana Smizhak стали гостями програми "Карпатський ранок" на UA: Карпати та розповіли про курс з медіаграмотності "Verified: Course on Media Literacy". Курс розроблений Міжнародною Радою досліджень та обмінів IREX та проектом EdEra.В Івано-Франківську проект впроваджували кафедра англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та ГО "Центр дослідження комунікації".Нагадаємо, що кафедра англійської філології продовжує впроваджувати інфо-медійну грамотність та планує інтегрувати компоненти курсу у програму навчання студентів 3 року навчання спеціальності "англійська мова та література".

Опубліковано Кафедра англійської філології ПНУ ім. Василя Стефаника Середа, 2 жовтня 2019 р.

Доцент кафедри англійської філології Наталія Гошилик та студентка 3 курсу факультету іноземних мов Яна Сміжак стали гостями програми “Карпатський ранок” на UA: Карпати та розповіли про курс з медіаграмотності “Verified: Course on Media Literacy”.
Курс розроблений Міжнародною Радою досліджень та обмінів IREX та проектом EdEra.
В Івано-Франківську проект впроваджували кафедра англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та ГО “Центр дослідження комунікації”.
Нагадаємо, що кафедра англійської філології продовжує впроваджувати інфо-медійну грамотність та планує інтегрувати компоненти курсу у програму навчання студентів 3 року навчання спеціальності “англійська мова та література”.