Студенти факультету – на XXІХ Економічному форумі у Криниці-Здруй

Наші найкращі за рейтингами студенти завдяки підписаній угоді з головою Програмної ради Економічного форуму в Криниці Зигмунтом Бердиховським, не тільки отримують щорічну стипендію у розмірі 1000 доларів, а й у якості волонтерів беруть участь у роботі XXІХ Економічному форумі у Криниці-Здруй.

Як зазначає студентка факультету іноземних мов Наталія Орлик, для неї було великою честю представляти університет та Україну на такому масштабному заході. Основними завданнями волонтерів було надання допомоги організаторам та гостям форуму. Також студенти отримали нагоду послухати відомих політиків світу стосовно різних глобальних проблем. Зі слів студентів, вони провели гарно час, здобули новий досвід, знайомства та отримали безліч вражень. Це можливість отримати унікальний досвід і познайомитися особисто з відомими політиками, економістами та бізнесменами з усієї Європи.

4 вересня ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда, який вже понад 10 років бере участь у роботі Форуму, зустрівся зі студентами в Криниці. Вони обмінялися враженнями від вже проведених зустрічей та дискусій.

Ігор Цепенда побажав студентам подальших успіхів, адже стипендія та такого роду робота – це добра мотивація для подальшого відмінного навчання та можливий старт для майбутньої вдалої кар‘єри кожного з них.