Гостьові лекції для студентів спеціальності “Середня освіта” кафедри англійської філології

 

15 квітня в рамках курсу “Методика навчання основної іноземної мови” для студентів групи СОА-44 відбулась зустріч із запрошеними лекторками Антоніною Девіцькою, кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри прикладної лінгвістики, Ужгородського національного університету та Юлією Дацько, кандидатом філологічних наук, доцентом кафедри англійської філології, Львівського національного університету імені Івана Франка на тему “Досвід та кращі практики соціально-емоційного навчання”.

Під час заходу було розглянуто ключові аспекти соціально-емоційного навчання та його впровадження на уроках іноземних мов, підкреслено важливість цього підходу для розвитку мовних навичок, спілкування та самоствердження студентів.

Окрім того, лекторки поділилися сучасними ресурсами в галузі соціально-емоційного навчання, які допоможуть нашим студентам – майбутнім учителям покращити свою практику та підвищити якість навчання.

Цей захід виявився дуже продуктивним та інформативним, і показав, яку важливу роль відіграють подібні події у формуванні молодих вчителів та професійному розвитку викладачів.