Безкоштовні заняття з німецької мови для підготовки до НМТ

Сьогодні, 2 березня, стартували безкоштовні заняття з німецької мови для підготовки до НМТ. Загалом зареєструвалось 23 учасників та учасниць, які бажають отримати якісну підготовки від досвідчених та фахових викладачів кафедри німецької філології.

Перше заняття традиційно проведено завідувачем кафедри Андрієм Венгриновичем. Перед початком власне тренінгу потенційних вступників ознайомлено з брендом Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, його досягненнями та місцем у авторитетних рейтингах. Особливу увагу приділено факультету іноземних мов загалом та кафедрі німецької філології зокрема. Освітні програми, які діють на кафедрі, міжнародна співпраця кафедри та можливості академічної мобільності студентів – усе це було тезисно донесено до абітурієнтів.

На першому занятті опрацьовано одну з максимально наближених до реальних тестів сесію національного мультитесту та розглянуто граматичну тему «Просте речення. Порядок слів в реченні з додатками і обставинами».

Нагадуємо, що заняття проходитимуть щосуботи та щонеділі з 10:30 за покликанням у ZOOM:

Кафедра Німецької філології is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Кафедра Німецької філології’s Personal Meeting Room. Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/9254699718?pwd=MEJxZ2RMN2xXNm9KU0diVy9Cc3NMUT09

Meeting ID: 925 469 9718 Passcode: 2wEqS3