ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови

19 – 20 січня 2024 року відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з німецької мови. В роботі журі взяли участь старші викладачі кафедри німецької філології Олена Павлишинець, Богдана Петришак і Галина Шацька. Головою журі був запрошений завідувач кафедри німецької філології Андрій Венгринович.

Учасники олімпіади – знавці німецької мови регіону з великим інтересом і увагою вирішували олімпіадні завдання, працювали над творчою роботою, а підчас усного туру мали чудову нагоду поспілкуватися з викладачами та вчителями регіону на актуальні і цікаві теми.

Викладачі запросили талановиту учнівську молодь до знайомства з факультетом іноземних мов та можливостями для вступу в майбутньому, розповіли про освітні програми та спеціальності факультету.

Щиро вітаємо переможців і усіх учасників з чудовим досвідом і з радістю запрошуємо вступати до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Дякуємо Івано-Франківському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти та особисто п. Іванні Богоніс за запрошення та чудову організацію олімпіади.