Урочистості з нагоди посвяти першокурсників у студенти та початку навчального року

Прикарпатський національний університет, та факультет іноземних мов зокрема, завжди урочисто відзначають День знань та початок нового навчального року.

Святкові заходи традиційно розпочалися з Божественної Літургії за благословення. На святковій Літургії, яку провів отець Микола Шиманський парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ, були присутні ректор університету Ігор Цепенда, представники ректорату, декани факультетів, викладачі, першокурсники та їхні батьки. Усі запрошені зібралися на богослужінні, щоб отримати Боже Благословення на прийдешній навчальний рік та попросити у Господа мудрості та наснаги для навчання та праці у ПНУ.

Після молебня першокурсники факультету відвідали свою першу організаційну лекцію, де декан факультету Наталія Яцків, заступники декана Наталія Пилячик, Андрій Венгринович та Наталія Іванотчак, завідувачі кафедр Яків Бистров та Ольга Бігун привітали студентів із початком навчання в університеті та розповіли про особливості навчального процесу на факультеті.

У рамках програми свята відбулися урочистості в актовій залі університету та Посвята першокурсників у студенти. Святкову Академію розпочав вітальним словом ректор університету, професор Ігор Цепенда. Він з приємністю привітав близько три тисячі першокурсників, які цьогоріч обрали своєю Alma mater Прикарпатський національний університет – один із найкращих класичних університетів України.