Викладачка кафедри англійської філології представила факультет іноземних мов на благодійному турнірі з волейболу

Викладачка кафедри англійської філології Тетяна Петренко взяла участь у благодійному турнірі з волейболу, який проводився 24. 01. 2024р. серед працівників університету з метою підтримки Збройних Сил України.
Змагання були організовані спортивним клубом «Наука» спільно з профкомом працівників Прикарпатського національного університету та мали на меті збір коштів на підтримку ЗСУ а також покращення морального та фізичного стану учасників.
 У турнірі взяли участь пʼять команд, які були сформовані з науково-педагогічних працівників факультету фізичного виховання та спорту, кафедри фізичного виховання, фізико-технічного факультету, факультету математики та інформатики, Івано-Франківського коледжу, факультету іноземних мов, економічного факультету а також працівників адміністративно-господарської частини.
 Незважаючи на те, що на майданчику велася запекла боротьба за призові місця, всі учасники були одностайні у думці, що головна перемога, якої ми всі прагнемо, – це перемога України у війні.
 Учасниками змагань було зібрано близько 10 тисяч гривень, які будіть перераховані на потреби 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.