Вітаємо з Днем науки!

Шановні вчені, науковці, науково-педагогічні працівники та дослідники! Докторанти, аспіранти та студенти! Щиро вітаємо Вас з Днем науки в Україні!

У цей день вшановуються традиції та досягнення науковців, які своєю щоденною, наполегливою працею впроваджують новітні технології та примножують інтелектуальний потенціал науки в країні та світі.

Сьогодні Прикарпатський національний університет є не лише лідером серед закладів вищої освіти регіону, а й вважається центром наукової думки.

Не один і не два роки, а десятиліття накопиченого потенціалу зробили Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника сьогодні одним із провідних університетів України. Це великий успіх усієї нашої команди. Війна, розв’язана росією проти України, створила нові виклики для української держави і суспільства, а відтак і для вітчизняної науки.

Сьогодні вся наша наукова спільнота гідно тримає свій освітній і науковий фронт, самовіддано прагне виконувати завдання, що виникають у зв’язку з новою реальністю, надає підтримку силам оборони нашої країни, здійснює благодійну та волонтерську діяльність. Чимало науковців Прикарпатського університету нині самовіддано захищають Батьківщину.

З нагоди Дня науки щиро бажаємо здоров’я, миру і добра, творчого натхнення, плідної праці, успіхів і віри в перемогу всім, хто пов’язав науку зі своїм життям. Нехай Ваші знання і таланти будуть корисними для України. Разом ми подолаємо всі труднощі! Вистоїмо і переможемо!

Щира подяка військовослужбовцям, які, ризикуючи життям, захищають Україну та наше майбутнє!

Слава Україні! Героям слава!