Тривають безкоштовні курси підготовки до НМТ з іноземних мов

Зацікавленість безкоштовними курсами підготовки до НМТ з іноземних мов зростає з кожним днем: вже більше 150 мотивованих учнів-ліцеїстів. Незмінна традиція проведення таких занять з англійської, німецької та французької мов, яка була започаткована у 2015 році, сприяє не лише наповненню інтелектуального ресурсу факультету іноземних мов ПНУ, але й скеровує майбутніх студентів різних ОТГ на сучасний вибір професії.

Війна внесла свої корективи у спосіб проведення безкоштовних занять. Таким чином, викладачі трьох кафедр сумлінно працюють із абітурієнтами як онлайн, так і в аудиторіях університету. Більше того, викладачі завжди йдуть в ногу з часом та враховують зміни, внесені Міністерством освіти та науки України, щодо вимог до складання тесту, яке цього року буде проводитися у форматі НМТ. Окрім ґрунтовного повторення базових граматичних тем із виконанням різноманітних лексико-граматичних завдань, родзинкою цьогорічного підготовки стало залучення іноземця-волонтера ЮНІСЕФ Ріка ван дер Хайдена з Нідерландів, який долучається до заняття і проводить дискусії із майбутніми студентами на різноманітні теми, підвищуючи їхні мовленнєві навички.

Тішимося з високої вмотивованості наших учнів! Дякуємо Богу та ЗСУ за надану нам можливість розвивати інтелектуальний потенціал української молоді!