Викладачі кафедри англійської філології проводили курси вивчення англійської мови для викладачів університету

Впродовж року викладачі кафедри англійської філології Наталія Гонтаренко, Ірина Білянська, Ірина Матіяш-Гнедюк та Тетяна Гуляк проводили курси вивчення англійської мови для викладачів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Заняття були адаптованими до запитів учасників та надзвичайно продуктивними. Завдяки цікавим і вмотивованим одногрупникам – викладачам різних факультетів університету- учасники були на 100% залучені у навчальний процес та обговорення унікальних підходів до різних тематик і ситуацій.
Це була надзвичайно корисна і цікава ініціатива ректора університету Ігор Цепенда для підвищення рівня володіння англійською мовою викладачів Прикарпатського університету. Це не просто курси англійської мови, а курси з інноваційним мотивуючим ефектом!
Викладачі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника успішно завершили курси вивчення англійської мови. Навчання тривало 9 місяців і закінчилося іспитом. Цілеспрямованість, працьовитість і наполегливість слухачів курсів допомогли їм удосконалити мовні навички. Щиро вітаємо з новими досягненнями та сподіваємося на подальшу співпрацю! Keep calm and speak English!