Студент факультету Ярослав Белей став призером конкурсу-флешмобу «Напиши лист-31 побажання Україні та захиснику України»

26 жовтня у Прикарпатському національному університеті відзначили переможців та призерів конкурсу-флешмобу «Напиши лист-31 побажання Україні та захиснику України». На урочистому заході були присутні т.в.о. ректора університету Сергій Шарин, співорганізаторка конкурсу, доцентка Галина Волощук, переможці та призери, військові 109 окремого гірсько-штурмового батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади – Володимир Глизнер, Іван Щасливий, Дмитро Симчишин.
Конкурс, який був присвячений 31-річниці проголошення незалежності України, ініціювали і провели Центр досліджень «Покутської трійці», Центр студентського розвитку та Коломийський навчально-науковий інститут ПНУ. Автори 204 листів вклали у зміст своє співпереживання, любов, віру в ЗСУ та перемогу України.
Конкурс-флешмоб проводився у двох номінаціях: «Напиши лист-31 побажання Україні!»; «Напиши лист-31 побажання захиснику України!». Студент факультету іноземних мов, студент 2 курсу Ярослав Белей, здобув 3 місце за оригінальність написання листа англійською мовою, отримавши подарунки та диплом від ректора ПНУ.
“Я радий, що мій лист отримав такий позитивний відгук, адже те, що я писав — не вигадка. Мій однокласник Стас дійсно зараз перебуває на фронті, і ми усі молимося за його щасливе повернення. Крім того, отримав багато вражень від сьогоднішньої зустрічі. Мені пощастило зустріти справжніх військових, послухати про їхній досвід на війні, висловити щиру подяку за те, що кожного дня без спочинку захищають нас. Був захоплений талановито написаними листами та віршами інших учасників конкурсу, піснями, які лунали у виконанні студенток. Безумовно, хотілося співпереживати разом з усіма, розділити той біль, що зараз проймає душі багатьох українців, водночас надія на світлу перемогу й визволення України тільки зросла в серці”, – зазначив Ярослав Белей.
Ми щиро тішимося талантами наших студентів! Сердечно дякуємо Ярославу за його небайдужість не тільки до навчання на факультеті, але й за глибину думок та ентузіазм брати участь у творчих конкурсах та здобувати призові місця.