Співпраця з носіями мови – лекторами університетів зі США – запорука високої іншомовної компетентності студентів факультету

“New language experience – new me”. Саме під таким гаслом працюють на заняттях з англійської мови студенти-філологи групи а 21 а (викладачка – доцентка кафедри англійської філології – Наталія Пилячик). Кожного четверга о 15.00 студенти мають можливість удосконалювати свій мовний рівень з американською викладачкою Кейт Мюллер (Міннеаполіс, штат Міннесота).
Запропонований курс навчання є цікавий тим, що окрім тренування навичок письма, говоріння та слухання, студенти дізнаються більше про національні традиції та звичаї американців, особливості освіти в США. Віртуальні подорожі по визначних місцях країни, обговорення особливостей менталітету обох країн- України та США – сприяє покращенню комунікативних навичок наших студентів.Приємним бонусом є те, що Кейт Мюллер працює зі студентами через різноманітні захоплюючі програми і кожного разу це є приємною несподіванкою для студентів-другокурсників.
Незважаючи на важкий воєнний стан в Україні, професорсько-викладацький склад кафедри англійської філології робить все можливе для обміну академічним досвідом для своїх студентів, запрошуючи до співпраці носіїв мови – лекторів з університетів США, які успішно співпрацюють зі студентами усіх курсів.
Далі буде….