Доцентки кафедри англійської філології Наталія Іванотчак та Діана Сабадаш відвідали семінар “Управління та стратегічне партнерство між ЗВО в умовах війни”

Доцентки кафедри англійської філології Наталія Іванотчак та Діана Сабадаш відвідали семінар “Управління та стратегічне партнерство між ЗВО в умовах війни”, організований Програмою ім. Фулбрайта в Україні та Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника. У роботі семінару взяли участь представники офісу Програми ім. Фулбрайта в Україні, ректоратів низки вітчизняних університетів та органів студентського самоврядування.
Вступним словом відкрила захід перша проректорка Прикарпатського національного університету, професорка Валентина Якубів. Під час виступу вона провела презентацію про особливості функціонування і управління Прикарпатським національним університетом в умовах війни та підкреслила важливість стратегічного партнерства між закладами вищої освіти в умовах сьогодення.
У межах програми семінару досвідом роботи в умовах війни також поділилися, зокрема, ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський, ректор Донбаської національної академії будівництва і архітектури Василь Кравець та профільні проректори, випускники програми ім. Фулбрайта: ректор Львівської національної академії мистецтв Василь Косів, доцент Школи управління бізнесом Американського університету в Києві Ганна Швіндіна, заступник декана факультету прикладних наук Українського католицького університету Олексій Молчановський, доцент кафедри англійської філології, відповідальна за міжнародне співробітництво Горлівського інституту іноземних мов Марина Шкуропат та завідувач кафедри філології Українського католицького університету Олександр Пронкевич. Модератором заходу виступила професор кафедри технологій захисту навколишнього середовища, голова ради молодих вчених Івано-Франківського національного університету Теодозія Яцишин.