Екскурсії факультетом, консультації та знайомства – День відкритих дверей ПНУ

День відкритих дверей відбувся на факультеті іноземних мов Прикарпатського університету в межах проєкту «Обери своє майбутнє в Україні». Близько 80 відвідувачів, а це – майбутні абітурієнти, їхні батьки та друзі, мали змогу долучитись до трьох інформаційних заходів у онлайн та офлайн форматі, а також відвідати факультет на Дні відкритих дверей ПНУ.

У межах програми Дня відкритих дверей відбулася зустріч із деканом факультету к.ф.н., проф. Наталією Яцків,  заступниками декана та завідувачами кафедр, а також знайомства з викладачами та студентами. Цьогорічні випускники мали нагоду дізнатися багато корисної інформації, зокрема, про освітні програми факультету та поради щодо написання мотиваційного листа.

Впродовж Дня відкритих дверей всі охочі могли звернутися до Приймальної комісії ПНУ за консультаціями щодо проведення вступної кампанії 2022.

Як зазначив відповідальний секретар Приймальної комісії ПНУ Едуард Лапковський консультації з питань вступу у Прикарпатський університет будуть надаватися фахівцями впродовж всього періоду вступної кампанії. Звертатися можна за контактами, вказаними на сторінці сайту Приймальної комісії ПНУ.