Екскурсії університетом, консультації та знайомства – День відкритих дверей ПНУ

4 червня, в суботу,  об 11 год  Прикарпатський запрошує майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків завітати до Університету та взяти участь у проєкті  «Обери своє майбутнє».

У межах проєкту на всіх факультетах та в інститутах відбудеться  День відкритих дверей.

На Вас чекають:

  • зустрічі з деканами факультетів та директорами інститутів;
  • знайомство з викладачами та студентами;
  • спілкування з працедавцями.

А також Ви дізнаєтеся про :

  • освітні програми Університету;
  • можливості паралельно навчатися в університетах Польщі.

І ще: екскурсії Університетом, майстер-класи, знайомства з лабораторіями, демонстрація наукових розробок студентів, виставки, консультативні майстерні, інтерактивні ігри, презентації посібників, конкурси та нагородження  переможців.

ВАЖЛИВО! 4 червня всі охочі матимуть змогу отримати консультації про умови Вступу 2022 від відповідального секретаря Приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуарда Лапковського. Місце проведення консультацій – каб.101, 1-ий поверх, гуманітарний корпус Прикарпатського університету (вхід з вулиці Чорновола).

Шановні абітурієнти, не проґавте шанс завітати до одного з найрейтинговіших університетів України, побачити все на власні очі та вступити на омріяну спеціальність.

Запрошуємо та чекаємо за адресами:

1.Інститут післядипломної освіти та довузівської підготовки  – вул. Шевченка, 57,  1 поверх, 108  аудиторія  (гуманітарний корпус Університету, вхід з вулиці Чорновола).

2.Факультет іноземних мов – вул. Шевченка, 57, 2 поверх, 204 аудиторія (гуманітарний корпус Університету, вхід з вулиці Чорновола).

3.Факультет філології –  вул. Шевченка, 57, 3 поверх, вестибюль  (гуманітарний корпус Університету, вхід з вулиці Чорновола).

4.Факультет психології – вул. Шевченка, 57, 5 поверх, 516  аудиторія  (гуманітарний корпус Університету, вхід з вулиці Чорновола).

5.Факультет історії, політології і міжнародних відносин –  вул. Шевченка, 57,  6 поверх, 618 аудиторія  (гуманітарний корпус Університету, вхід з вулиці Чорновола).

6.Економічний факультет – вул. Шевченка, 57,  8 поверх, 823 аудиторія  (гуманітарний корпус Університету, вхід з вулиці Чорновола).

7.Факультет фізичного виховання і спорту – вул. Шевченка, 57, 1 поверх, 104 аудиторія (адміністративний  корпус Університету).

8.Фізико-технічний факультет –  вул. Шевченка, 57, 1 поверх, 115 аудиторія (адміністративний  корпус Університету).

9.Факультет математики та інформатики –  вул. Шевченка, 57, 3 поверх,   317  аудиторія (адміністративний  корпус Університету).

10.Навчально-науковий інститут мистецтв –  вул. Сахарова З4а, 1 поверх, вестибюль.

11.Навчально-науковий юридичний інститут  –  вул. Шевченка, 44а, 1 поверх, вестибюль.

12.Факультет природничих наук  – вул. Галицька, 201Б, 1 поверх, вестибюль.

13.Факультет туризму – вул. Галицька, 201Б, 1 поверх, вестибюль.

14.Педагогічний факультет – вул. Бандери, 1, 1 поверх, вестибюль.

15.Коломийський навчально-науковий інститут – м. Коломия, вул. Лисенка, 8, актовий зал.