Студенти факультету відвідали презентацію книги Аскольда Лозинського «Україна в сучасному світі»

1 грудня студенти групи СОА-36 (куратор – Сабадаш Д.В.) відвідали презентацію книжки есеїв президента Світового конгресу українців Аскольда Лозинського «Україна в сучасному світі».

Представлені в цій публікації тексти написані Аскольдом Лозинським в період від вересня 2020 до початку вересня 2021 року. Вони відображають роздуми автора про місце та роль України в сучасному світі та присвячені 30-річчю її Незалежності. Тексти згруповані за хронологічно-проблемним принципом у тематичні розділи, що відображають до певної міри квінтесенції відповідних часових відрізків, і зокрема, президентські вибори у США, проблеми й перспективи утвердження української ідентичності на сучасному етапі, становище України на міжнародній арені та актуальні для нашої країни внутрішні й зовнішні випробування та завдання в контексті величного національного свята – 30 річчя відновлення державної незалежності України.

За проблематикою зустрічі, студенти підготували есе на тему Ukraine in the Modern World. Деякі із них можна переглянути нижче.

Essay Natalia Umantsiv.pdf

Essay Olya Fedyk

Написання есе дозволило студентам краще заглибитися у тематику книги та висловити свою точку зору.