Доцент кафедри англійської філології Ігор Романишин провів онлайн тренінг «Формувальне оцінювання в НУШ» для вчителів англійської мови ЗСО міста та області

20 листопада 2021 року, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської філології факультету іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Романишин провів онлайн тренінг «Формувальне оцінювання в НУШ» та профорієнтаційну зустріч з вчителями англійської мови закладів загальної середньої освіти міста та області.

У заході взяли участь 31 педагогічний працівник, зокрема з таких ОТГ як: Богородчанська, Верховинська,  Верхнянська, Вигодська, Галицька, Городенківська, Долинська, Єзупільська, Івано-Франківська, Калуська, Коломийська, Коршівська, Ланчинська, Надвірнянська, Нижньовербізька, Новицька, Олешанська, Печеніжинська, Підгайчиківська, Рогатинська, Рожнятівська, Солотвинська, Тисменицька, Яблунівська, Яремчанська та ін.

У ході зустрічі Романишин І.М., як керівник освітньої програми «Середня освіта (англійська мова і література)», розповів про спеціальності факультету, умови вступу, особливості навчання на освітніх програмах, які реалізуються на факультеті іноземних мов. Вчитель англійської мови Ліцею №1 Івано-Франківської міської ради Ольга Павленко поділилася позитивними враженнями від роботи в якості ментора та високого рівня методичної підготовки студентів спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська)) під час навчальної та виробничої практик на базі закладу.

На думку самих учителів, захід був корисним, оскільки набуті знання про нові методи, інструменти та стратегії формувального оцінювання допоможуть їм покращити ефективність навчання англійської мови учнів, серед яких є ті, котрі збираються вступати на спеціальності факультету. Отримана ж інформація про особливості вступу та переваги навчання тут буде корисною для здобувачів освіти, сприятиме їх усвідомленому вибору майбутнього фаху.

Бажаємо вчителям – наставникам наших майбутніх абітурієнтів досягти значних успіхів у професії, а їх учням – високих результатів у навчанні та під час здачі ЗНО! Висловлюємо вдячність методисту Івано-Франківського ІППО Юлії Косенко за сприяння в організації заходу.