Оголошується прийом заявок для участі в семестровому обміні студентами «Mobility direct», Лодзький університет (Республіка Польща), на літній семестр 2021/22.

До уваги студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника 2, 3, 4, 5 років навчання!

Оголошується прийом заявок для участі в семестровому обміні студентами «Mobility direct», Лодзький університет (Республіка Польща), на літній семестр 2021/22.

Опис програми

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника здійснює наукову та культурну співпрацю із Лодзьким університетом на основі підписаної угоди. Ця угода передбачає можливість семестрового обміну для студентів нашого університету.

Фінансування

Лодзький університет забезпечує безкоштовне навчання. Крім того, університет за умови наявності місць пропонуватиме студентам можливість проживання у гуртожитку.

Умови участі

Для участі необхідно мати міжнародний сертифікат, який підтверджує знання англійської мови за рівнем B2. Також на базі Прикарпатського університету можна виготовити документ, що підтверджує володіння студентом необхідним рівнем англійської мови, за умови засвідчення цього документу компетентною особою. Зразок цього документа можна знайти за посиланням: https://ic.pnu.edu.ua/…/%D0%9C%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8…

Студенти, які бажають взяти участь у програмі, повинні до 17.11.2021 р. включно надіслати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua заповнену анкету про участь у програмі для подальшої номінації (зразок анкети ви можете знайти на сайті відділу міжнародних зв’язків: https://ic.pnu.edu.ua/…/%D0%90%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82…

Після відбору кандидатів для участі у семестровому обміні номіновані студенти отримають від Лодзького університету посилання для реєстрації, де вони повинні будуть зазначити свої персональні дані та обрати навчальні курси. Кінцевий термін проходження студентом електронної реєстрації для мобільності до Лодзького університету — 15.12.2021.

Перелік навчальних курсів для вибору доступний за посиланням: https://iso.uni.lodz.pl/erasmus/programmes/

За детальнішою інформацією звертатися за адресою електронної пошти відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua