Запрошуємо відвідати онлайн-семінар «Академічна доброчесність та її інструменти»

Комісія з питань етики та академічної доброчесності спільно з Науковою бібліотекою ПНУ в рамках занять університетської школи академічної доброчесності 21 квітня проводять онлайн-семінар «Академічна доброчесність та її інструменти», початок о 15.00 год.

Що таке «академічна доброчесність» і чому вона така важлива? У чому конкретно полягає так звана «перевірка на плагіат» наших кваліфікаційних робіт? Як уникнути можливих пасток цитування? Як правильно покликатися на використані джерела інформації?

Про ці та інші найпопулярніші питання – просто й доступно розкажуть спікери семінару: доктор філософських наук, завідувач кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Максим Дойчик та кандидат фізико-математичних наук Роман Дзумедзейзаступник директора Наукової бібліотеки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Модератор заходу – професор Олег Жерноклеєвзавідувач кафедри всесвітньої історії факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

До участі запрошуються студенти, аспіранти, викладачі та всі бажаючі.

Підключитися до семінару можна за посиланням:

https://pu.webex.com/pu-ru/j.php?MTID=m08e40a92a4aa7bdb18934f2d549d7042