Запрошуємо до участі у II турі Всеукраїнської дистанційної олімпіади

 

Запрошуємо до участі у II турі Всеукраїнської дистанційної олімпіади, яка відбудеться вже 23 квітня 2021 року з таких предметів:

√ англійська мова

√ німецька мова

√ французька мова.

II етап онлайн Олімпіади (усний тур) відбудеться

23 квітня 2021 року o 15 год.

у дистанційному режимі на платформі zoom

(посилання буде надіслано на пошту учасників до 22 квітня 2021 р.).

 До участі у другому турі Олімпіади запрошуються переможці I туру, а саме учасники, які набрали не менше 75% балів на першому етапі Олімпіади. Перед початком другого туру в режимі відеоконференції буде здійснюватися обов’язкова ідентифікація учасників шляхом демонстрації учнівського квитка чи документа, що посвідчує особу з видимою фотографією, повним іменем та номером документа.

У II турі Олімпіади з іноземних мов на визначення рівня мовленнєвої компетенції тематика усного мовлення відповідає вимогам навчальної програми 10-11 класів, затвердженої Міністерством освіти та науки України.

Максимальна кількість балів, яку учасник отримує в II турі Олімпіади становить 40 балів, обсяг монологічного висловлювання – до 20 речень, тривалість виконання завдання одним учасником – 5 хв.

Відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України та Правил прийому до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, учасникам другого туру Олімпіади можуть нараховуватись додаткові бали до одного з предметів сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання при розрахунку конкурсного бала для вступу в Університет на навчання за певними спеціальностями  (детальніше за посиланням https://bit.ly/2RuypeT). Додаткових 20 балів нараховуються тим учасникам Олімпіади, які набрали не менше 90% балів на другому етапі цієї Олімпіади.

Чекаємо на учасників Олімпіади 23 квітня та бажаємо успіху!