Викладачі та студенти факультету отримали безкоштовний доступ до інтерактивного порталу Pearson English Portal

Завдяки співпраці з Міжнародним освітнім центром DINTERNAL Education, викладачі та студенти факультету іноземних мов отримали безкоштовний доступ до інтерактивного порталу Pearson English Portal. Ця онлайн платформа поєднує різноманітні ресурси для викладача та студента, надаючи всебічну методичну підтримку. Зручні цифрові рішення дозволяють викладачам ефективно планувати заняття, автоматизувати контроль за виконанням усіх завдань та підбирати матеріал під індивідуальні потреби кожного студента. Система містить розроблені методичні комплекси для різних рівнів та цілей, зокрема, особливе зацікавлення становлять ресурси для вивчення ділової англійської мови, розвитку комунікативних навичок та інфомедійної грамотності.
Викладачі та студенти факультету високо оцінили не лише інтерактивну платформу Pearson English Portal, а й висококваліфіковану та всебічну інформаційну підтримку, що надається провідними фахівцями центру DINTERNAL Education. Зокрема, на інформаційному семінарі, проведеному академічним консультантом DINTERNAL Education Іриною Карамишевою, викладачі кафедри англійської філології ознайомились із численними можливостями та ресурсами порталу, та мали змогу отримали вичерпні відповіді на усі запитання щодо роботи у новій системі.
Висловлюємо щиру подяку колективу DINTERNAL Education за надані можливості, та, зокрема, п. Ірині Карамишевій за плідну співпрацю із кафедрою англійської філології.