Профорієнтаційні онлайн-зустрічі із учнями 10 класів Ліцею 1 Івано-Франківської міської ради

Під час проходження виробничої практики студенти факультету не лише вдосконалюють загальні та фахові компетентності, закріплюють навички планування та проведення уроків, формують вміння аналізувати усі аспекти роботи вчителя-практиканта та робити узагальнення, а й мають змогу поділитися із школярами власним досвідом навчання на факультеті та презентувати свою спеціальність.
Студенти групи СОА-44 Неля Гладиш, Соломія Грибович, Владислава Кедьо, Ангеліна Сова та Уляна Слівінська разом із викладачами-методистами к.ф.н., доц. Наталією Пилячик та к.ф.н., доц. Наталією Іванотчак провели профорієнтаційні онлайн-зустрічі із учнями 10 класів Ліцею 1 Івано-Франківської міської ради.
На зустрічах обговорили вимоги вступу та переваги навчання на факультеті, а також професійні кваліфікації та перспективи подальшого працевлаштування для випускників факультету іноземних мов.
Сподіваємося побачити в лавах наших першокурсників випускників Ліцею №1 та дякуємо адміністрації ліцею та вчителям англійської мови Ірині Бойчук та Катерині Савчук за сприяння в організації зустрічі!