Залучення до занять провідних методистів-практиків

Завдяки співпраці з нашими іноземними партнерами: міжнародним освітнім центром Dinternal Education та London School of English факультет іноземних мов має змогу залучати до занять провідних методистів-практиків. Нещодавно студенти освітньої програми «Англійська мова та література (переклад включно)” груп А-21а та А-35з (викладачі к.ф.н., доц. Наталія Пилячик та к.ф.н., доц. Наталія Іванотчак) поспілкувалися з директором школи London School of English, сертифікованим викладачем англійської мови Cambridge CELTA та Cambridge DELTA, екзаменатором міжнародних іспитів Pearson Test of English, Томом Бартоном.
Студенти отримали чудову нагоду не лише поспілкуватися з носієм англійської мови, а й передусім отримати відповіді на свої численні запитання щодо складання міжнародних іспитів та професійного розвитку викладача англійської мови.
Висловлюємо щиру подяку п. Тому Бартону за надзвичайно інформативний захід, невимушену і дружню атмосферу, та за цінні методичні поради для наших студентів! Сподіваємося на нові зустрічі!
Особлива подяка консультанту Dinternal Education (Lviv Office), кандидату філологічних наук, доценту кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій національного університету “Львівська політехніка” Ірині Карамишевій за сприяння в організації зустрічі та плідну співпрацю з кафедрою англійської філології.