Викладачі кафедри англійської філології долучилися до пілотного проекту “PROTEACH MASTERCLASS FOR HIGHER EDUCATION TEACHERS”

Доценти кафедри англійської філології Наталія Пилячик та Наталія Іванотчак взяли участь у 2 сесіях пілотного проекту “PROTEACH MASTERCLASS FOR HIGHER EDUCATION TEACHERS”, ініційованого Dinternal Education.
PROTEACH MASTERCLASS є унікальним новим курсом особистого професійного розвитку викладача, спрямованим на покращення навичок викладання згідно нових вимог 21 століття: он лайн та офф лайн навчання.
Професійні воркшопи були розроблені і представлені двома британськими викладачами-тренерами з Dinternal Education та London School of English Kate Lloyd та Kris Kirby, кожен з яких має 14 років досвіду викладання і працює понад 5 років зі українськими студентами. Наталія Пилячик та Наталія Іванотчак не лише взяли участь у дискусії щодо переваг такого курсу для викладачів ЗВО, але й спробували себе у ролі студентів при проведенні індивідуальних, парних та командних розмовних активностей на сучасні теми.
Особлива подяка консультанту Dinternal Education, кандидату філологічних наук, доценту кафедри прикладної лінгвістики Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій національного університету “Львівська політехніка” Ірині Карамишевій за сприяння участі в проекті та постійну співпрацю з кафедрою англійської філології.