На факультеті розпочато безкоштовну підготовку учнів випускних класів до ЗНО в онлайн-режимі

Продовжуючи щорічну традицію, з 13 лютого 2021 року розпочато безкоштовну підготовку учнів випускних класів до ЗНО в онлайн режимі. Відрадно, що з кожним роком кількість поціновувачів іноземних мов зростає і цьогоріч є 170 учнів не тільки з м.Івано-Франківськ, а й інших населених пунктів нашої області, Львівської та Закарпатської.
Завдяки використанню платформ Google meet та Zoom заняття відбуваються у формі відео-конференції, тож учасники не лише мають змогу переглядати презентації, закріплюючи граматичний матеріал, виконувати інтерактивні завдання, а й отримують грунтовні відповіді на різноманітні запитання протягом заняття.
Вже шостий рік поспіль факультет іноземних мов Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника запрошує абітурієнтів на безкоштовні заняття з іноземних мов (англійська, німецька, французька) для підготовки до складання ЗНО, і цього року навіть карантин не став на заваді.
15 онлайн-занять проводять викладачі кафедр англійської, французької та німецької філологій, надаючи чудову можливість учням шкіл та коледжів підвищити мовний рівень для успішного складання ЗНО у світлі нових вимог.
За підсумками проведених занять минулих років отримуємо дуже позитивні відгуки від абітурієнтів та батьків, які надихають нас на подальшу роботу для того, щоб учасники наших курсів подолали усі труднощі у вивченні іноземних мов і отримали високі бали з ЗНО.
Запрошуємо усіх охочих крокувати до успіху разом з факультетом іноземних мов та приєднуватись до наших онлайн-занять!