Профорієнтаційна онлайн-зустріч із учнями Рогатинської гімназії

 

12 лютого на факультеті іноземних мов відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч із учнями 10-11 класів Рогатинської гімназії імені Володимира Великого.

У конференції брали участь заступники декана факультету доценти Наталія Пилячик та Наталія Іванотчак, доценти та викладачі кафедр англійської філології та загального та германського мовознавства Уляна Билиця, Любов Михайлюк, Ірина Ілійчук, а також студентка 3 курсу Андріана Било та сенатор факультету, студентка 4 курсу, Ірина Заборська.

Майбутні абітурієнти з цікавістю ознайомились із умовами вступу та навчання у Прикарпатському національному університеті. Викладачі презентували спеціальності факультету іноземних мов, ознайомили абітурієнтів з особливостями навчального процесу та перевагами вивчення чотирьох іноземних мов (англійської, німецької, французької та китайської). Обговорили варіанти міжнародної співпраці, окреслили не лише процес навчання, стипендіальні здобутки, але й дозвілля сучасного студента.

Студенти факультету поділилися своїм досвідом навчання, розповіли про державні та недержавні стипендії, які вони отримують, і програми академічного обміну, у яких беруть участь завдяки високим академічним досягненням.

Складаємо щиру подяку директору Рогатинської гімназії імені Володимира Великого, Заслуженому працівникові освіти України Доронюку Ігорю Васильовичу та вчителю вищої категорії Ольвач Наталії Володимирівні за сприяння в організації зустрічі, а учням гімназії за плідну співпрацю.

З нетерпінням чекаємо на наступні зустрічі із нашими регіональними стейкхолдерами та сподіваємося побачити учнів Рогатинської  гімназії у числі студентів нашого факультету вже у вересні!