Стажування асистента кафедри англійської філології, к.ф.н. Т.В. Панькової в м. Ейлат (Ізраїль)

Стажування асистента кафедри англійської філології Тетяни Панькової у м. Ейлат стало можливим завдяки перемозі у конкурсі, організованому програмою «Talma» (The Israel Program for Excellence in English). У рамках програми десятимісячного стажування (2020-2021 навч.р.) Тетяна Вікторівна бере участь у низці навчально-освітніх заходів передбачених програмою. Разом із 20-ма іншими учасниками зі Сполучених Штатів Америки та Канади Тетяна Панькова має змогу ознайомитися із застосовуваними в Ізраїлі інноваційними технологіями у викладанні англійської мови як іноземної.

У складний для цілого світу період пандемії Т.В. Панькова закріплена за двома старшими школами м. Ейлат з метою допомоги ізраїльським вчителям у викладанні англійської мови. Завдяки роботі волонтером у молодіжних соціальних центрах Тетяна Панькова також має змогу перейняти досвід ізраїльських колег у роботі з важкими підлітками.

Програма надає змогу її учасникам навчатись в університеті ім. Бен-Гуріона та відвідувати курс професійного розвитку «Relay», розрахований на підготовку освітніх менторів та фасилітаторів.

У місцевій газеті було надруковано інтерв’ю з Тетяною Вікторівною. За сумлінну працю і творчий підхід до викладання Тетяна Панькова отримала лист з подякою від управління освіти м. Ейлат.