Учні старших класів з понад 35 шкіл області взяли участь в проєкті “English for Media Literacy”

Учні старших класів з більш як 35 шкіл Івано-Франківської області взяли участь в проєкті “English for Media Literacy”, який реалізує кафедра англійської філології.
Доценти кафедри Уляна Тиха та Тетяна Марчук протягом 5 тижнів працювали з учнями, щоб навчити розрізняти факти та судження, виявити маніпуляції в традиційних та соціальних медіа. Актуальним для учнів стало питання кібербулінгу. Учасники працювали з віртуальними дошками та інтерактивними інструментами.
Зараз триває оцінювання учнівських конкурсних робіт на тему медіаграмотності і незабаром будуть відомі імена переможців!
Проєкт реалізують кафедра англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та ГО “Центр дослідження комунікації” в межах проєкту “Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність”, що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.