Профорієнтаційна онлайн-зустріч із учнями Галицького та Коломийського ліцеїв

Нещодавно на факультеті іноземних мов відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч з учнями 10-11 класів Галицького ліцею “Академічний” Галицької районної ради Івано-Франківської області та Коломийського ліцею №3 Коломийської міської ради Івано-Франківської області.

У конференції брали участь заступники декана ФІМ доценти Пилячик Н.Є. та Іванотчак Н.І., доценти та викладачі кафедр англійської, німецької та французької філології (Билиця У.Я., Дойчик О.Я., Думчак І.М., Билиця Я.Т., Бойчук Н.В., Білас А.А., Крук З.М.), які презентували спеціальності факультету, ознайомили абітурієнтів з особливостями навчального процесу та родзинками вивчення чотирьох іноземних мов (англійської, німецької, французької та китайської).

Особливу подяку складаємо директорці Галицького “Академічного” ліцею Тихонь Володимирі Йосипівні та заступнику директора з навчально-виховної роботи Фрейнак Людмилі Василівні, директорці Коломийського ліцею №3 Бежук Любові Володимирівні та заступнику директора Городчук Наталії Євгеніївні, вчителям шкіл та активним учням за плідну співпрацю та організацію роботи.