Профорієнтаційна зустріч з учнями регіону

 

22 січня 2021 року у межах профорієнтаційної діяльності викладачі факультету іноземних мов провели онлайн-конференцію з потенційними абітурієнтами Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла та Ворохтянського ліцею Ворохтянської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області.

Профорієнтаційна зустріч покликана ознайомити учнів старших класів та усіх зацікавлених із можливостями, особливостями та перспективами п’яти спеціальностей, представлених на факультеті іноземних мов. У презентації брали участь заступники декана ФІМ доценти Пилячик Н.Є. та Іванотчак Н.І., доценти та викладачі кафедр англійської, німецької та французької філології (Билиця У.Я., Дойчик О.Я., Думчак І.М., Билиця Я.Т., Бойчук Н.В., Білас А.А., Крук З.М.).

Обговорено окремі спеціальності, варіанти міжнародної співпраці, окреслено не лише процес навчання, стипендіальні здобутки, але й дозвілля сучасного студента.

Онлайн-формат не став перешкодою дружній атмосфері та жвавій дискусії. Висловлюємо подяку директору Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла Савчук Марії Арсенівні та заступнику директора ліцею з навчально-виховної роботи Побуцькій Любові Ярославівні й директору Ворохтянського ліцею Білоус Любові Володимирівні та заступнику директора з виховної роботи Олесів Тетяні Романівні, вчителям та учням старших класів за допомогу в організації, за якісні технічні умови та за виявлений інтерес до вивчення іноземних мов у ПНУ ім. Василя Стефаника.