Запрошуємо вчителів англійської мови та учнів 10-11 класів Прикарпаття взяти участь в проєкті “English for Media Literacy”

Під керівництвом досвідчених тренерів, науковців кафедри англійської філології Прикарпатського національного університету ви не лише дізнаєтесь як відрізняти факти та судження, а й набудете навиків використання соціальних мереж для вивчення англійської мови за допомогою інтерактивних та ефективних онлайн інструментів.
Протягом 9-26 грудня пропонуємо взяти участь у 4 вебінарах. Для учасників проєкту будуть проведені конкурси з цінними призами! Усі учасники отримають сертифікати про участь із зазначеною кількістю годин.
Деталі та реєстрація за посиланнями!
Проєкт реалізують кафедра англійської філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та ГО “Центр дослідження комунікації” в межах проєкту “Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність”, що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.