Профорієнтаційна онлайн зустріч з учнями шкіл м. Бурштина

На факультеті відбулася профорієнтаційна онлайн зустріч з учнями 10-11 класів загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №2 та Бурштинської гімназії. Декан факультету Наталія Яцків та заступники декана Наталія Пилячик і Наталія Іванотчак презентували спеціальності факультету, ознайомили абітурієнтів з особливостями навчального процесу та родзинками вивчення чотирьох іноземних мов (англійської, німецької, французької та китайської), а також обговорили переваги навчання на факультеті та співпрацю із ЗВО Польщі в межах міжнародних програм семестрального обміну.
Цікавою для учнів виявилася інформація про можливість отримання недержавних стипендій для студентів державної та контрактної форм навчання.
В межах зустрічі, випускниця факультету Олена Неспяк, яка закінчила школу #2 в м. Бурштині та на даний час є вчителем ліцею #18 м. Івано-Франківська, та уродженка м. Бурштин, студентка 3 курсу Наталія Туз (СОА 37), поділилися досвідом навчання на факультеті і дали поради майбутнім студентам щодо ефективного працевлаштування після отримання диплому на ФІМ.
Особливу подяку складаємо директорці ЗОШ 1-3 ступенів №2 Наталії Бойчук та директорці Бурштинської гімназії Ользі Олійник, вчителям шкіл та активним учням за плідну співпрацю та організацію роботи.
Ми завжди чекаємо на абітурієнтів з м. Бурштина, які так чисельно вступають щорічно на наш ФІМ! До зустрічі, друзі!