Нові досягнення на платформі Coursera for Campus

 

Викладачі та студенти факультету активно користуються можливістю підвищити свою професійну майстерність навіть під час канікул, адже завдяки зусиллям ректорату Прикарпатського національного університету, мають доступ до близько 4000 різноманітних безкоштовних курсів на онлайн платформі Coursera for Campus. Якщо говорити мовою цифр, то на рахунку факультету вже понад 500 сертифікатів! Тривалість навчання на різних курсах різна, в середньому від трьох до шести тижнів. Навчальний процес передбачає перегляд відеолекцій, читання рекомендованих наукових статей, виконання проміжного та підсумкового тестування, іноді написання есе, виконання творчих завдань та проектів.

Викладач практичної фонетики Артиш Ольга Олександрівна так описує переваги освітніх курсів від Coursera: “Під час навчання разом із студентами груп А 12 г та А 14 проходили курс Tricky American English Pronunciation на освітній платформі Coursera. Протягом 4 тижнів студенти практикували як голосні, так і приголосні звуки, навчились ставити правильний наголос у слові, а також мали змогу порівняти британський та американський варіант вимови англійської мови. Було цікаво спілкуватись із людьми з інших країн, а також оцінювати їхні завдання. Після завершення курсу всі отримали сертифікати, які будуть дуже корисні у подальшій кар’єрі. Завдяки курсу студенти збагатилися новими знаннями та навичками, отримали багато цінної інформації”.

“Студенти гр.А-23(е) пройшли, а деякі ще продовжують проходити різні курси на платформі Coursera. Для них це перший і досить цікавий досвід, оскільки курси виявились насиченими різними завданнями, а для них це гарна можливість вивчити щось нове і повторити вже вивчене. Вони щасливі, що мають таку можливість, адже спочатку мали побоювання, що не справляться, і врешті, коли отримали сертифікати, зрозуміли, що це було корисно і пізнавально” – ділиться досвідом викладач основної  іноземної мови Шуневич Ольга Станіславівна.

Пишаємося нашими натхненними викладачами та студентами, які дбають про свій професійний розвиток та активно поповнюють багаж знань.