Викладачі факультету підвищують кваліфікацію на платформі Coursera for Campus

 

 

Платформа Coursera for Campus співпрацює з провідними університетами світу та пропонує курси в різних галузях, в тому числі і в гуманітарних науках. У цьому семестрі, завдяки зусиллям ректорату, викладачі та студенти Прикарпатського національного отримали доступ до близько 4000 різноманітних безкоштовних курсів на онлайн платформі Coursera for Campus.

Викладацький склад факультету активно користується можливістю підвищити свою професійну майстерність та черговий раз довести готовність до будь-яких викликів сьогодення. Якщо говорити мовою цифр, то здобуток факультету – 51 сертифікат! Станом на перше травня вже чимала кількість викладачів факультету (Бистров Я.В., Артиш О.О., Білик О.І., Білянська І.П., Венгринович А.А., Гошилик В.Б., Гошилик Н.С., Дерев’янко О.А., Думчак І.М., Іванотчак Н.І., Куравська Н.Ю., Ловчук Ю.Ю., Липка С.І., Малишівська І.В., Марчук Т.Л., Матіяш-Гнедюк І.М., Мінцис Е.Є., Мінцис Ю. Б., Пилячик Н.Є., Сабадаш Д.В., Тацакович У.Т., Тиха У.І., Троценко О.Я., Шуневич О.С., Карпаш О.М.) уже успішно завершила ряд курсів у різних сферах філології, лінгвопсихології, методики навчання іноземних мов онлайн, освітнього менеджменту тощо.

Цей перелік ще далеко не повний, оскільки кількість тих, хто долучається, збільшується щотижня. Тривалість навчання на різних курсах різна, в середньому від трьох до шести тижнів. Навчальний процес передбачає перегляд відеолекцій, читання рекомендованих наукових статей, виконання проміжного та підсумкового тестування, іноді написання есе, виконання творчих завдань та проектів. Ентузіазм та професійний рівень викладацького складу не залишає жодних сумнівів.

Наші викладачі – гідний приклад для студентів та абітурієнтів, які активно працюють навіть в умовах карантину. Виклик кинуто і нашим студентам 2-6 курсів, які завзято доводять свою зацікавленість у самовдосконаленні та професійному розвитку на платформі Coursera! Per aspera ad astra!