Викладачі кафедри англійської філології провели вебінари для вчителів англійської мови ЗОШ міста та області

В рамках підвищення кваліфікації вчителів англійської мови ЗОШ міста та області 19-20 лютого 2020 р. у Центрі інноваційних освітніх технологій “PNU Ecosystem” відбулися 2 вебінари на теми: «Teaching Writing.Genres of Writing», «Modern Techniques of Teaching Writing». Викладачі кафедри англійської філології доценти Ольга Білик та Наталія Пилячик продемонстрували для майбутніх вчителів – студентів факультету, а також вчителів, як застосовувати сучасні інтерактивні методи викладання іноземних мов з акцентом на навчанні письма як офіційного, так і неофіційного стилей.
Завдяки відео конференцзв’язку сервера Cisco WebEx, вчителі іноземних мов Долинського академічного гуманітарного ліцею № 6, а також ЗОШ #18 м.Івано-Франківська взяли участь у вебінарах, які були проведені згідно програми мовної та методичної підготовки вчителя іноземних мов «Шкільний вчитель нового покоління» МОН та Британської Ради в Україні. Студенти 2-3 курсів ФІМ брали активну участь в демо уроці (робота в парах, групах тощо), вдосконалюючи навички письма англійською мовою. Вчителі, як учасники вебінару, ділилися своїми враженнями та аналізували сучасні техніки написання есе , представлені доцентами Ольгою Білик та Наталією Пилячик.
Відрадно, що організовані вебінари є нагальною потребою для вчителя іноземної мови 21 століття, і такі демо уроки, проведені згідно новітніх методик, покращують якість навчання у школах та прививають любов учнів до вивчення власне англійської мови – найпопулярнішої мови інформаційних технологій, бізнесу та міжкультурних комунікацій.