Кафедра англійської філології розпочала впровадження проекту Erasmus+ KA2 “Розвиток потенціалу підготовки вчителів іноземних мов як шлях до багатомовної освіти та європейської інтеграції України”

Перший проєкт Erasmus+ KA2 для кафедри англійської філології розпочався! Наступні три роки інтенсивно працюватимемо над покращенням програм та курсів для того, щоб наші студенти отримували найкраще!
12-14 лютого 2020 року у Запорізькому національному університеті відбулася координаційна зустріч партнерів проєкту “Розвиток потенціалу підготовки вчителів іноземних мов як шлях до багатомовної освіти та європейської інтеграції України” програми Erasmus+ KA2 – Розвиток потенціалу вищої освіти (610427-EE-2019-EPPKA2-CBHE-JP). Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, який є партнером у консорціумі дванадцяти європейських та українських університетів, представляла делегація у складі Сергія Шарина, проректора з навчальної роботи, Любові Зінюк, начальника відділу управління проектами та Наталії Гошилик, доцента кафедри англійської філології.

Європейську та британську делегації на зустрічі представляли: менеджер проєктів Тартуського Університету, грантхолдера у консорціумі, Крістіан Клаукс, викладачі Астонського Університету (Бірмінгем, Великобританія) Сюзан Гартон та Елізабет Віландер, викладачі Гейдельберзького Університету (Німеччина) Стефані Вітцігам та Леоні Екзаркос, ректор Гейдельберзького Університету Ганс-Вернер Гунеке. Саме ці університети будуть ділитися досвідом та працюватимуть над новими курсами разом з українськими колегами впродовж трирічної тривалості проєкту.
Детальніша інформація про проєкт за посиланням https://pnu.edu.ua/…/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%94%d0%ba%d1%82-…/