День вступника 2018 на ФІМ

День вступника 2018, який відзначався на факультеті іноземних мов  11 листопада, вже вкотре зібрав палких прихильників вивчення іноземних мов. Майбутні абітурієнти, не лише зі шкіл міста, але й об’єднаних територіальних громад області, мали можливість ознайомитись з навчально-матеріальною базою факультету. Декан факультету іноземних мов, канд. філол. наук, проф.  Н.Я. Яцків, а також очільники трьох профільних кафедр: док. філол. наук, проф. Я.В. Бистров (кафедра англійської філології), док. філол. наук, проф. О.А. Бігун (кафедра французької філології), та канд. філол. наук, доц. О.Я. Остапович (кафедра німецької філології) надали вичерпну інформацію щодо навчання та спеціальностей факультету.

З великим інтересом абітурієнти сприйняли авторські презентації студентів ФІМ, які поділилися власним досвідом застосування набутих на факультеті навичок та знань у різноманітних освітньо-професійних програмах країн ЄС і США.  Переконливим доказом успішності майбутніх випускників є те, що вони вже з другого року навчання на факультеті можуть реалізувати себе у роботі за спеціальністю. Так, провідні ІТ компанії міста, мовні школи та перекладацькі бюро радо запрошують студентів та випускників ФІМ на стажування з подальшим працевлаштуванням.

Оскільки презентації були представлені чотирма мовами, які вивчаються на факультеті, а саме англійською, німецькою, французькою та китайською, майбутні вступники мали змогу взяти участь в інтерактивних командних іграх різними мовами, згідно методики Британської Ради в Україні, яка щорічно організовує стажування для викладачів англійської мови.