Студентські проекти в рамках реалізації програми Британської Ради

По завершенню роботи над підрозділом Working with Materials (Робота із навчальними матеріалами), який читається доцентом кафедри англійської філології Діаною Сабадаш, студенти групи А-32 (підгрупа І) розробили проекти по підготовці конспекту шкільного уроку. Підрозділ складає частину курсу з Методики викладання англійської мови, який читається в межах проекту ‘New Generation School Teacher’ (‘Вчитель нового покоління’) ініційованого спільно Британською Радою України та Міністерством освіти і науки України та реалізованого на факультеті іноземних мов.

Завдання студентів полягало у підборі й розробці навчальних матеріалів та підготовці конспекту уроку англійської мови на тему Food (Їжа) для сьомого класу, із урахуванням того, що змішаний клас включає учнів із різними навчальними потребами, особливостями сприйняття, типами інтелекту і пам’яті, рівнем володіння англійською мовою, мотивацією та інтересами.

Студенти успішно впоралися із завданням та представили свої проекти з подальшою жвавою дискусією. Проекти продемонстрували глибоке розуміння студентами навчального матеріалу та їх здатність застосовувати його до конкретного навчального контексту.